Voor de zadelpasservice heb ik verschillende combinaties liggen om mee te nemen op consult, en daarnaast heb ik verschillende tweedehands zadels beschikbaar. Van zowel Barefoot als EDIX saddles kan ik alle zadels en combinaties voor je bestellen, dus niet alleen de zadels die ik als testzadels in gebruik heb. Aan de hand van het zadel wat op je paard gepast is en hoe jij het zadel ervaart kan ik je een advies geven wat het beste bij jullie past.

 

Hieronder staat een impressie van de zadels die ik bij me heb. Het kan zijn dat een zadel op proef ligt. Als je specifiek voorkeur hebt voor een bepaald zadel, geef dit dan aan zodat ik zorg dat ik het bij me heb tijdens het consult.

Het assortiment van de testzadels kan iets afwijken van het overzicht hier onder.

 

Barefoot JustAdjust.

 

Barefoot London.

 

Barefoot Barrydale.

 

 

Barefoot WELLington.

 

Barefoot Nevada.


 
Barefoot Arizona.
 
Barefoot Lazy Mountain.
 

Barefoot Merlyn

EDIX Django

Edix Courville.

 

EDIX Equis.

 

EDIX Tequiro.

 

 

 

EDIX Oakley

 

EDIX Tudor.

 

Trekker Ultimate Luxery

 

Trekker Talent

 

Trekker Aussie

 

Trekker Pro Arte

Ghost Veneto

 

Ghost Roma

 

EDIX Emir

Ghost Lipica

 

Ghost Buttera

Ghost Italy

Extra informatie Ghost:

De zadels van Ghost zijn opgebouwd uit een basis, die zijn er 2 soorten verkrijgbaar (het verschil zit hem in de singelstoten) en in 2 maten verkrijgbaar. Tegenwoordig zijn er modellen met enkel en dubbel zweetblad.

Dan is er keuze uit de Italy kussens of de No3 kussens voor onder het zadel. In veel gevallen geeft het paard zelf aan waar zijn voorkeur ligt.

Daarbij kun je een zitting naar keuze uitzoeken.

Ghost maakt alle zadels persoonlijk op verzoek van de klant, daardoor zijn er veel opties mogelijk. Zo is het materiaal, de kleur en de afwerking geheel naar wens te kiezen en kan er een borduurwerk op het zadel of de pad gemaakt worden. In mijn pasassortiment heb ik een aantal zadels en accessoires maar de keuze is dus reuze! Wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur me gerust een mail.

 

Italy kussens

No3 kussens

 

Inruilen/verkopen zadel:

Heb je zelf een (semi)boomloos zadel liggen waar je niks meer mee doet? Laat het me weten, ik ruil ook zadels in en ik koop ook zadels in zonder inruil. Mits ze in goede staat zijn, geen beschadigingen behalve de normale gebruikerssporen en bij voorkeur compleet met pad, inlages, pommel/fork. Zadels van de merken die ik zelf voer dus Barefoot, EDIX, Ghost en Trekker, met foto's en vraagprijs of wanneer ik bij je op consult ben. 

 

Ook bemiddel ik bij de verkoop van je oude zadel. Het zadel wordt dan door mij meegenomen naar consulten en uit naam van de klant verkocht. Hiervoor reken ik 10% van de verkoopwaarde, met een minimum van €50,-