De Startrekk lijn is de enige lijn van Deuber die boomlozo en semi boomloze zadels heeft. De verschillende zadels hebben vaak ook een heel andere opbouw.

De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen in een basis uitvoering, sommige leersoorten en opties hebben een meerprijs. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Startrekk dressuur.

Deze zadels zijn geheel boomloos. Er zitten kunstwol gevulde kussens onder, de kussens zijn niet verplaatsbaar. Ze hebben een vaste kniewrong. Voor een betere drukverdeling zijn bovenaan de kussens kunststof plaatjes toegevoegd.

Ze zijn aanpasbaar dmv een verwisselbaar kopijzer, De kopijzers zijn er in 5 maten. Beschikbaar in maat S0 (16,5/17inch), S1 (17,5 inch) en S2 (18 inch).

Ze kunnen besteld worden in bruin, zwart en bruin/zwart.

Beslag kan zilver of brass.

Ze kosten €1949,-

Startrekk Endurance.

Dit stoer uitziende zadel is geheel boomloos. Het zadel is in breedte aan te passen door de verwisselbare pommel, de pommels zijn er in 4 maten. Er zitten  verplaatsbare kussens met velcro onder, deze zijn in verschillende diktes verkrijgbaar.

De zadels zijn verkrijgbaar in maat S1 (shorty) en S2.

Ze kunnen besteld worden in verschillende kleuren leer, de zitting in verschillende kleuren softleder.

Standaard zit er tooling op dit zadel. Ze worden geleverd inclusief bijpassende fenders (maat kort, normaal en lang) en beugels. Ze kosten €1949,-

Startrekk Western.

Dit is exact hetzelfde zadel als de Endurance, echter uitgevoerd met een knop op de pommel. Daarnaast een western singelsysteem, op bestelling kan het ook met Engelse stoten.

Ze kosten €1949,-

Espaniola.

Een simpel boomloos zadel met Spaanse looks.

De pommel is verwisselbaar en beschikbaar in 5 maten, tegen meerprijs is hij ook te bestellen met een verstelbare pommel. De kussens zijn verplaatsbaar dmv velcro en in verschillende diktes verkrijgbaar. Standaard geleverd zonder kniewrong, maar voor een meerprijs kan er velcro onder het zweetblad bevestigd voor een kniewrong.

Verkrijgbaar in maat S1, S2 en S3.

Leverbaar in verschillende kleuren leer en de zitting in verschillende kleuren softleder.

Ze kosten €1749,-

  Espaniola SKL.

  Dit is hetzelfde zadel als de Espaniola, maar dan met softleder op het zweetblad onder het been.

  Ze kosten €1899,-

  Op de foto afgebeeld met luxer leer en tooling, standaard zonder tooling.

  Espaniola Deluxe.

  Dit zadel is in basis hetzelfde als de gewone Espaniola, Hij werkt met dezelfde pommels en kussens. Echter met extra details op de cantle en het zweetblad, daarnaast is het middelste deel van het zweetblad van softleder.

  Ze kosten €1949,-

  Espaniola Bonita.

  Dit zadel heeft ook wat Spaanse looks, echter een klein gevormde wrong op het zweetblad en een bloem. Daarnaast standaard met softleder op het zweetblad.

  De pommel is verwisselbaar en leverbaar in 5 maten, tegen meerprijs leverbaar met verstelbaar kopijzer. De kussens zijn verplaatsbaar en leverbaar in verschillende diktes.

  Verkrijgbaar in maat S1, S2 en S3.

  Leverbaar in veel verschillende kleuren leer, de zitting in veel verschillende kleuren softleder.

  Ze kosten €1849,-

  Comfort Engels.

  Een veelzijdig zadel dat voor veel doeleinde gebruikt kan worden, heerlijk voor lange buitenritten maar ook voor werk in de bak.

  Het kopijzer is verwisselbaar en beschikbaar in 5 maten, of tegen meerprijs geleverd met verstelbaar kopijzer. Verplaatsbare kussens in verschillende diktes.

  Leverbaar in maat S1 (shorty) en S2.

  Leverbaar in verschillende kleuren leer en de zitting in verschillende kleuren softleder. Keuze uit zilver of brass beslag.

  Geleverd zonder kniewrong in de pocket, deze is er wel bij te bestellen.

  Ze kosten €1799,-

  Comfort Western.

  De basis en pasvorm is hetzelfde als van de Comfort Engels, echter is deze standaard uitgevoerd met sliertjes aan het zadel en met fenders en westernbeugels.

  Ze kosten €1949,-