Corona:

 

Tijdens deze periode waarop de uitbraak van het Coronavirus nog niet volledig onder controle is kom ik wel op consult, ik stel echter wel de volgende voorwaarde:

 

  • Zowel ik, als uzelf en een eventuele ondersteuner zijn vrij van klachten. Meld het wanneer er klachten zijn van hoesten, koorts, niezen, kortademigheid. Wanneer ik één van deze klachten heb, zal ik het ook melden. De afspraak wordt dan verplaatst. (in dit geval kan afmelden binnen 48 uur kosteloos)

  • Max 2 personen aanwezig bij een consult (3 incl mezelf). Bij voorkeur is de 2e persoon uit hetzelfde huishouden. Deze 2e persoon helpt bij het afstellen van beugels en het aansingelen. Is er geen 2e persoon om te helpen, vraag ik u dit zelf te doen.

  • Ik geef geen handen.

  • Er wordt een afstand van 1,5m gehanteerd. Dat betekend dat iemand het paard kan vasthouden aan de andere kant van het paard als waar ik ben, óf het paard staat vast tijdens het passen van de zadels. Zorg dat we kunnen staan in een ruimte waar deze afstand goed gehanteerd kan worden.

  • Tijdens het consult wordt het zadel gecontroleerd met ruiter erop. Ik vraag dit zelf te doen onder mijn aanwijzingen, of de hulp kan dit doen.

  • Bij voorkeur een afspraak in de buitenlucht, zowel het passen van de zadels als het rijden. Heb je die mogelijkheid niet, of kan dit niet vanwege het weer: dan graag de afspraak plannen op een rustig moment en met anderen communiceren om eerder of later te komen en ruime afstand te bewaren.

  • Indien het paard op een grote stal gestald staat: overleg met de staleigenaar of er een zadelpasser mag komen. Plan de afspraak op een rustig moment en communiceer met anderen om eerder of later te komen en ruime afstand te bewaren.

  • Voor en na iedere afspraak ontsmet ik mijn handen en de gebruikte materialen. Stromend water om handen te wassen is prettig.

  • Ik geef voorkeur aan betaling via een betaalverzoek of overboeking via een bankapp. Ik heb ook een pinautomaat bij en accepteer contante betaling zonder handcontact.


 

 

Ik ben voor het inplannen van afspraken het beste te bereiken via de mail of het contactformulier, dan heb ik mijn agenda bij de hand en kan ik makkelijker een afspraak inplannen. Ook voor overige vragen ben ik het beste te bereiken via de mail, het contactformulier of via Whats app of Signal.

Ik heb naast deze zadelpasservice en hoofdstelpasservice nog een vaste baan als verpleegkundige, waardoor ik telefonisch niet altijd goed bereikbaar kan zijn. Als je een voicemail inspreekt of een bericht stuurt bel ik je dezelfde of de volgende dag terug.

 

 

 

Paula Kivits - van der Sanden

Adres: maastrichterweg 117, 5554GH Valkenswaard

Mail: info@freehorsepasservice.nl

Tel: 06-29277778

Kvk nummer: 70782393