Hier kun je rechtstreeks zadels bestellen om op proef te krijgen. Je betaald €200,- borg en kan het dan testen (max 2 weken) + 1x verzendkosten van €12,50 per zadel (16,50 naar België). De kosten om het zadel terug te sturen zijn voor jezelf.

De kosten van de proefperiode (excl verzendkosten) krijg je als korting op de aankoop, wanneer je het zadel via mij aanschaft. Anders krijg je de borg retour excl de testkosten van €30,- per week.

 

Er zijn ook een aantal barebackpads te bestellen om te testen. Daarvoor is de borg €100,-, verzendkosten ook €12,50 en per testweek €20,-.

 

Ophalen en terugbrengen in Wanroij kan ook, dan zitten er uiteraard geen verzendkosten aan verbonden. Graag wel vooraf een afspraak maken, dan ben ik zeker aanwezig en kan ik de spullen klaar leggen.

 

Nadat je bestelling is geplaatst krijg je niet direct de optie om te betalen, je ontvangt van mij een mail ter bevestiging en een handgemaakte factuur. Als een zadel momenteel niet beschikbaar is laat ik het weten, en we overleggen welke toebehoren er nodig zijn.