Deuber & Partner.

 

Deuber & Partner is een Duits bedrijf welke verschillende lijnen zadels hebben.

Zij hebben een volledig boomloos/semi boomloos lijn, de Startrekk zadels. Maar de meeste zadels hebben een flexibele boom en de optie voor een lederen boom. De flexibele boom bestaat geheel uit plexiglas. Door de vorm die de boom heeft krijg je over de lengte geen flexibiliteit, daarin is het dus vergelijkbaar met een boomzadel. Deze boom is flexibel in de boomtakken bij de schouders en achteraan richting de lenderen. Hierdoor geeft het dus meer schoudervrijheid en een lichte beweging achterin het zadel terwijl over de gehele lengte het gewicht gelijk verdeeld wordt.

Deze zelfde zadels kunnen ook met een lederen boom besteld worden. Dar is dus de boom in zijn geheel flexibel en beweegt meer mee.

Vanwege de vele opties in boomsoort, materiaal, tooling, kussens, etc worden Deuber zadels vrijwel geen in voorraad gehouden maar alleen op bestelling geleverd. Houd daarom rekening met een levertijd van 10 tot 12 weken.

 

Leuk feitje: meneer Deuber is een aantal jaar geleden uit het bedrijf gestapt, alleen zijn partner is gebleven en zet het nu als enige eigenaar voort.

 

- Startrekk

- Barock

- Quantum

- Flex fit

- Nova flex

 

Tooling

Leersoorten en kleuren (voor zadel en voor zitting/wrong)

Hoofdstellen

Kopijzers

Kussens

Short modellen

Maten