Routes

 

Corona:

 

Tijdens deze periode waarop de uitbraak van het Coronavirus nog niet volledig onder controle is kom ik wel op consult, ik stel echter wel de volgende voorwaarde:

 

  • Zowel ik, als uzelf en een eventuele ondersteuner zijn vrij van klachten. Meld het wanneer er klachten zijn van hoesten, koorts, niezen, kortademigheid. Wanneer ik één van deze klachten heb, zal ik het ook melden. De afspraak wordt dan verplaatst. (in dit geval kan afmelden binnen 48 uur kosteloos)

  • Max 2 personen aanwezig bij een consult (3 incl mezelf). Bij voorkeur is de 2e persoon uit hetzelfde huishouden. Deze 2e persoon helpt bij het afstellen van beugels en het aansingelen. Is er geen 2e persoon om te helpen, vraag ik u dit zelf te doen.

  • Ik geef geen handen.

  • Er wordt een afstand van 1,5m gehanteerd. Dat betekend dat iemand het paard kan vasthouden aan de andere kant van het paard als waar ik ben, óf het paard staat vast tijdens het passen van de zadels. Zorg dat we kunnen staan in een ruimte waar deze afstand goed gehanteerd kan worden.

  • Tijdens het consult wordt het zadel gecontroleerd met ruiter erop. Ik vraag dit zelf te doen onder mijn aanwijzingen, of de hulp kan dit doen.

  • Bij voorkeur een afspraak in de buitenlucht, zowel het passen van de zadels als het rijden. Heb je die mogelijkheid niet, of kan dit niet vanwege het weer: dan graag de afspraak plannen op een rustig moment en met anderen communiceren om eerder of later te komen en ruime afstand te bewaren.

  • Indien het paard op een grote stal gestald staat: overleg met de staleigenaar of er een zadelpasser mag komen. Plan de afspraak op een rustig moment en communiceer met anderen om eerder of later te komen en ruime afstand te bewaren.

  • Voor en na iedere afspraak ontsmet ik mijn handen en de gebruikte materialen. Stromend water om handen te wassen is prettig.

  • Ik geef voorkeur aan betaling via een betaalverzoek of overboeking via een bankapp. Ik heb ook een pinautomaat bij en accepteer contante betaling zonder handcontact.

  • Naar België kan ik voorlopig nog niet komen.

 

 

 

LET OP, DEZE ROUTE IS VOL.

Vrijdag 5 juni ben ik in Strijensas, ik rijd oa langs Breda af. Maar kan uiteraard ook verder richting Zeeland of Zuid Holland.

Woensdag 10 juni ben ik in Nieuwaal.

Ik rijd oa langs Eindhoven en dan Bosch af, maar kan ook verder rijden richting Utrecht of Amsterdam.

Vrijdag 12 juni ben ik in Noord-Holland, in Wormer.

Ik rijd oa langs Den Bosch, Utrecht en Amsterdam af.

LET OP, DEZE ROUTE IS VOL.

Woensdag 17 juni ben ik in Barendrecht. Ik rijd oa langs Tilburg en Dordrecht af.

Maandag 22 juni ben ik in Doornenburg.

Ik rijd oa langs Eindhoven, Veghel en Nijmegen af.

Donderdag 25 juni ben ik in Zaandam.

Ik rijd langs dan Bosch, Utrecht en Amsterdam af.

 

Zit er geen route tussen bij jou in de buurt, of komen de data je net niet goed uit?

Neem gerust contact op om een andere afspraak te maken.