Routes

 

Corona:

 

Tijdens deze periode waarop de uitbraak van het Coronavirus nog niet volledig onder controle is kom ik wel op consult, ik stel echter wel de volgende voorwaarde:

 

  • Zowel ik, als uzelf en een eventuele ondersteuner zijn vrij van klachten. Meld het wanneer er klachten zijn van hoesten, koorts, niezen, kortademigheid. Wanneer ik één van deze klachten heb, zal ik het ook melden. De afspraak wordt dan verplaatst. (in dit geval kan afmelden binnen 48 uur kosteloos)

  • Max 2 personen aanwezig bij een consult (3 incl mezelf). Bij voorkeur is de 2e persoon uit hetzelfde huishouden. Deze 2e persoon helpt bij het afstellen van beugels en het aansingelen. Is er geen 2e persoon om te helpen, vraag ik u dit zelf te doen.

  • Ik geef geen handen.

  • Er wordt een afstand van 1,5m gehanteerd. Dat betekend dat iemand het paard kan vasthouden aan de andere kant van het paard als waar ik ben, óf het paard staat vast tijdens het passen van de zadels. Zorg dat we kunnen staan in een ruimte waar deze afstand goed gehanteerd kan worden.

  • Tijdens het consult wordt het zadel gecontroleerd met ruiter erop. Ik vraag dit zelf te doen onder mijn aanwijzingen, of de hulp kan dit doen.

  • Bij voorkeur een afspraak in de buitenlucht, zowel het passen van de zadels als het rijden. Heb je die mogelijkheid niet, of kan dit niet vanwege het weer: dan graag de afspraak plannen op een rustig moment en met anderen communiceren om eerder of later te komen en ruime afstand te bewaren.

  • Indien het paard op een grote stal gestald staat: overleg met de staleigenaar of er een zadelpasser mag komen. Plan de afspraak op een rustig moment en communiceer met anderen om eerder of later te komen en ruime afstand te bewaren.

  • Voor en na iedere afspraak ontsmet ik mijn handen en de gebruikte materialen. Stromend water om handen te wassen is prettig.

  • Ik geef voorkeur aan betaling via een betaalverzoek of overboeking via een bankapp. Ik heb ook een pinautomaat bij en accepteer contante betaling zonder handcontact.

  • Naar België kan ik voorlopig nog niet komen.

 

 

 

Woensdag 13 januari ben ik in België, Molenbeersel.

Dinsdag 19 januari ben ik in Noord-Holland, Bakkum. Het is nog mogelijk in de ochtend een consult te plannen.

Donderdag 21 januari ben ik in België, vlak over de grens bij Maastricht. Het is mogelijk in Nederland, België en Duitsland aan te sluiten.

Vrijdag 22 januari ben ik in Helvoirt.

Maandag 25 januari ben ik in Ulvenhout, in de buurt van Breda.

Woensdag 27 januari ben ik weer in Zeeland.

Vrijdag 29 januari ben ik in Venlo.

Maandag 1 februari ben ik in de buurt van Rotterdam.

Dinsdag 2 februari ben ik in Noord-Holland, Schoorl.

Vrijdag 19 februari ben ik in België, Lille.

 

Zit er geen route tussen bij jou in de buurt, of komen de data je net niet goed uit?

Neem gerust contact op om een andere afspraak te maken.