Routes

 

Corona:

 

Tijdens deze periode waarop de uitbraak van het Coronavirus nog niet volledig onder controle is kom ik wel op consult, ik stel echter wel de volgende voorwaarde:

 

  • Zowel ik, als uzelf en een eventuele ondersteuner zijn vrij van klachten. Meld het wanneer er klachten zijn van hoesten, koorts, niezen, kortademigheid. Wanneer ik één van deze klachten heb, zal ik het ook melden. De afspraak wordt dan verplaatst. (in dit geval kan afmelden binnen 48 uur kosteloos)

  • Max 2 personen aanwezig bij een consult (3 incl mezelf). Bij voorkeur is de 2e persoon uit hetzelfde huishouden. Deze 2e persoon helpt bij het afstellen van beugels en het aansingelen. Is er geen 2e persoon om te helpen, vraag ik u dit zelf te doen.

  • Ik geef momenteel geen handen.

  • Er wordt een afstand van 1,5m gehanteerd. Zorg dat we kunnen staan in een ruimte waar deze afstand goed gehanteerd kan worden.

  • Bij voorkeur een afspraak in de buitenlucht, zowel het passen van de zadels als het rijden. Heb je die mogelijkheid niet, of kan dit niet vanwege het weer: dan graag de afspraak plannen op een rustig moment en met anderen communiceren om eerder of later te komen en ruime afstand te bewaren.

  • Indien het paard op een grote stal gestald staat: overleg met de staleigenaar of er een zadelpasser mag komen. Plan de afspraak op een rustig moment en communiceer met anderen om eerder of later te komen en ruime afstand te bewaren.

  • Voor en na iedere afspraak ontsmet ik mijn handen en de gebruikte materialen. Stromend water om handen te wassen is prettig.

  • Ik geef voorkeur aan betaling via een betaalverzoek of overboeking via een bankapp. Ik heb ook een pinautomaat bij en accepteer contante betaling zonder handcontact.

  • Max 3 consulten op 1 dag.

 

 

 

DEZE ROUTE IS VOL

Woensdag 14 april ben ik weer in Noord-Holland, Schoorl. Het is mogelijk om in Noord-Holland aan te sluiten of langs de route.

Donderdag 22 april ben ik in Kessel.

DEZE ROUTE ZIT AL VOL.

Dinsdag 27 april (Koningsdag) ben ik weer in Noord-Holland, Bakkum. Het is mogelijk aan te sluiten in Noord-Holland of langs de route.

Donderdag 29 april ben ik in Rijswijk, Zuid Holland.

Donderdag 6 mei ben ik in Zeeland.

 

Zit er geen route tussen bij jou in de buurt, of komen de data je net niet goed uit?

Neem gerust contact op om een andere afspraak te maken.