Routes

 

Corona:

 

Tijdens deze periode waarop de uitbraak van het Coronavirus nog niet volledig onder controle is kom ik wel op consult, ik stel echter wel de volgende voorwaarde:

 

  • Zowel ik, als uzelf en een eventuele ondersteuner zijn vrij van klachten. Meld het wanneer er klachten zijn van hoesten, koorts, niezen, kortademigheid. Wanneer ik één van deze klachten heb, zal ik het ook melden. De afspraak wordt dan verplaatst. (in dit geval kan afmelden binnen 48 uur kosteloos)

  • Max 2 personen aanwezig bij een consult (3 incl mezelf). Bij voorkeur is de 2e persoon uit hetzelfde huishouden. Deze 2e persoon helpt bij het afstellen van beugels en het aansingelen. Is er geen 2e persoon om te helpen, vraag ik u dit zelf te doen.

  • Ik geef geen handen.

  • Er wordt een afstand van 1,5m gehanteerd. Dat betekend dat iemand het paard kan vasthouden aan de andere kant van het paard als waar ik ben, óf het paard staat vast tijdens het passen van de zadels. Zorg dat we kunnen staan in een ruimte waar deze afstand goed gehanteerd kan worden.

  • Tijdens het consult wordt het zadel gecontroleerd met ruiter erop. Ik vraag dit zelf te doen onder mijn aanwijzingen, of de hulp kan dit doen.

  • Bij voorkeur een afspraak in de buitenlucht, zowel het passen van de zadels als het rijden. Heb je die mogelijkheid niet, of kan dit niet vanwege het weer: dan graag de afspraak plannen op een rustig moment en met anderen communiceren om eerder of later te komen en ruime afstand te bewaren.

  • Indien het paard op een grote stal gestald staat: overleg met de staleigenaar of er een zadelpasser mag komen. Plan de afspraak op een rustig moment en communiceer met anderen om eerder of later te komen en ruime afstand te bewaren.

  • Voor en na iedere afspraak ontsmet ik mijn handen en de gebruikte materialen. Stromend water om handen te wassen is prettig.

  • Ik geef voorkeur aan betaling via een betaalverzoek of overboeking via een bankapp. Ik heb ook een pinautomaat bij en accepteer contante betaling zonder handcontact.

  • Naar België kan ik voorlopig nog niet komen.

 

 

 

Dinsdag 6 juli ben ik in Rockanje en Brecht (BE).

Ik kan het combineren met afspraken in België, Zeeland en Zuid-Holland.

Zaterdag 11 juli ben ik in Nederhorst den Berg.

Ik kan verder rijden Noord-Holland in, of langs de route via Utrecht, den Bosch of via omg Rotterdam rijden.

LET OP, DEZE ROUTE IS VOL.

Dinsdag 13 juli ben ik in Achthuizen.

Ik rijd oa langs Breda en Tilburg af, maar kan ook verder rijden naar Zuid-Holland of Zeeland

Maandag 20 juli ben ik naar Zomergem (BE)

Dinsdag 21 juli ben ik in Hoeselt, België.

Er kan in België aangesloten worden, maar ook in Limburg.

Woensdag 22 juli ben ik naar Schoonhoven. Ik rijd langs Eindhoven en Nieuwegein of via Breda.

Donderdag 30 juli ben ik weer in Zeeland. Ik kan verder Zeeland in rijden of op de route rondom Breda en Roosendaal afspraken plannen.

Dinsdag 11 aug ben ik in Stompwijk.

Ik rijd oa langs Eindhoven, dan Bosch en Nieuwegein of via Breda en Rotterdam.

 

Zit er geen route tussen bij jou in de buurt, of komen de data je net niet goed uit?

Neem gerust contact op om een andere afspraak te maken.