Routes

 

Corona:

 

Tijdens deze periode waarop de uitbraak van het Coronavirus nog niet volledig onder controle is kom ik wel op consult, ik stel echter wel de volgende voorwaarde:

 

  • Zowel ik, als uzelf en een eventuele ondersteuner zijn vrij van klachten. Meld het wanneer er klachten zijn van hoesten, koorts, niezen, kortademigheid. Wanneer ik één van deze klachten heb, zal ik het ook melden. De afspraak wordt dan verplaatst. (in dit geval kan afmelden binnen 48 uur kosteloos)

  • Max 2 personen aanwezig bij een consult (3 incl mezelf). Bij voorkeur is de 2e persoon uit hetzelfde huishouden. Deze 2e persoon kan dan helpen bij het aansingelen en beugels op maat maken.

  • Ik geef momenteel geen handen.

  • Er wordt een afstand van 1,5m gehanteerd. Zorg dat we kunnen staan in een ruimte waar deze afstand goed gehanteerd kan worden.

  • Bij voorkeur een afspraak in de buitenlucht, zowel het passen van de zadels als het rijden. Heb je die mogelijkheid niet, of kan dit niet vanwege het weer: dan graag de afspraak plannen op een rustig moment en met anderen communiceren om eerder of later te komen en ruime afstand te bewaren.

  • Indien het paard op een grote stal gestald staat: overleg met de staleigenaar of er een zadelpasser mag komen. Plan de afspraak op een rustig moment en communiceer met anderen om eerder of later te komen en ruime afstand te bewaren.

  • Voor en na iedere afspraak ontsmet ik mijn handen en de gebruikte materialen. Stromend water om handen te wassen is prettig.

  • Ik geef voorkeur aan betaling via een betaalverzoek of overboeking via een bankapp. Ik accepteer ook contante betaling zonder handcontact.

 

 

 

De eerste 3 weken van juni heb ik vakantie en rijd ik even gaan routes. Op mail reageer ik tussendoor wel, maar het kan ooit wat langer duren dan u van mij gewend bent. Fijne vakantie allemaal!

 

DEZE ROUTE IS VOL.

Dinsdag 22 juni ben ik in Zeeland.

ER IS 1 PLEK VRIJ GEKOMEN.

Woensdag 23 juni ben ik in de omgeving Utrecht

DEZE ROUTE IS VOL.

Maandag 28 juni ben ik in Noord-Holland.

Woensdag 30 juni ben ik weer in Zuid-Limburg.

Vrijdag 2 juli ben ik in Rucphen, ik kan doorrijden naar Zeeland.

Dinsdag 13 juli ben ik in Noord-Holland.

Woensdag 14 juli ben ik weer in Zeeland

Dinsdag 20 juli ben ik in Vorden, voorbij Arnhem en vlakbij Apeldoorn.

Donderdag 22 juli ben ik in Wassenaar, Zuid-Holland

Maandag 26 juli ben ik weer in Noord-Holland

 

Zit er geen route tussen bij jou in de buurt, of komen de data je net niet goed uit?

Neem gerust contact op om een andere afspraak te maken.