Ik kies er bewust voor de tweedehands zadels en aanbiedingen niet bestelbaar te hebben rechtstreeks via de webshop. Het is van belang dat het zadel aangemeten is en uitgeprobeerd door de ruiter, dat vind ik erg belangrijk om een grote miskoop te voorkomen. Wanneer je een consult hebt gedaan bij mij of 1 van mijn collega's kan een zadel besteld worden via het contactformulier, ook als je zelf veel ervaring hebt met boomloos rijden en precies weet wat jij en je paard nodig hebben kan dat besteld worden. Zonder extra kosten zorg ik dat de juiste pommel en inlages bij het zadel zitten.

 

Barefoot Arizona maat 2, bruin.

Compleet met pad met standaard inlages, brede beugelriemen en westernbeugels.

Zadel is nog in zeer nette staat, heeft zeer weinig gebruikerssporen. €600,-

 

EDIX Courville, maat M, zwart. Nieuw zadel, vanwege productiefout mist 1 laag in het MPDS. Hierdoor is het zadel minder geschikt voor zware ruiters of intensief gebruik, dikkere inlages zijn dan aan te raden.

Het zadel is zeker niet slecht en de drukverdeling is zeker niet slecht, alleen minder.

Compleet met pad, inlages, fenders en beugels.  €400,-

 

Sample zadel EDIX, maat M. Nieuw zadel, als proefmodel ontwikkeld. Vergelijkbaar met de Libre, maar zonder verplaatsbare wrongen en een dunnere zitting en zweetblad. Drukverdeling en pasvorm is verder gelijk.

Compleet met pad, inlages, beugels, beugelriemen. €500,-

 

EDIX Vika, zwart, maat M. Gebruikt als paszadel, echter maar hoogstens 5x. Compleet met fenders en beugels, pad met inlages. €300,- (foto's volgen nog)

 

Barefoot Cheyenne maat 1, zwart. Met bijbehorende pad en inlages. Zadel is al wat ouder, maar nog in goede staat. 1 of 2x met zwart zadelvet invetten en hij is weer mooi zwart. €300,- GERESERVEERD

 

EDIX Courville, maat M, bruin. Compleet met fenders en westernbeugels. Het zadel is nog in zeer goede staat, heel weinig gebruikt. €600,-

 

Ghost Quilty, maat piccolo. Volledig bruin, Italy kussens. Inclusief biegelriemen en pad. Zadel is 1 jaar oud, maar vrijwel niet gebuikt en dus praktisch nieuw. €600,-

 

IN OPDRACHT VAN KLANT

FRA Libre, maat M, zwart. Compleet met pad, beugels en riemen, en extra set fenders en westernbeugels. Het zadel is ongeveer een half jaar gebruikt en nog zo goed als nieuw. €550,- (foto's volgen nog)